Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

E fa'afefea ona fesuia'i le keypad o le membrane masani ma le mamanu pito i luma?

I le avea ai o se tagata tomai faapitoa oloa gaosi oloa, ou te fiafia e faʻalauiloa le lalolagi fou o suiga o le membrane ma panels membrane. O nei oloa o loʻo faʻaaogaina lautele i pisinisi eseese ma o se vaega taua o tatou olaga i aso taitasi. O i latou o se filifiliga tele ma faʻatuatuaina mo le tele o faʻaoga.

Membrane switches ma panels ua lauiloa mo lo latou agavaʻa ma e mafai ona faʻatulagaina e faʻafetaui ai manaʻoga ma mea e fiafia i ai. Faʻatasi ai ma le faʻaogaina faigofie ma se mamanu faʻalelei, latou te le gata ina faʻaleleia le poto masani a le tagata faʻaoga ae faʻaopoopoina foi se paʻi o le lalelei i soʻo se talosaga.

O se tasi o faʻamanuiaga autu o suiga o le membrane ma panels o lo latou malosi mamana. Ua mamanuina e tetee atu i le faʻaaogaina mamafa ma tuʻuina atu faʻatinoga faʻatuatuaina mo se taimi umi. E le gata i lea, o latou ata mama ma manifinifi e fa'apena ona lelei mo talosaga e fa'atapula'a avanoa.

O le umi o le ola o sui o le membrane ma panels e mautinoa ai o le a faʻaauau pea ona latou faʻatinoina i latou sili mo tausaga a sau, ma avea ai ma fofo taugofie mo pisinisi ma tagata faʻatau.

O le mamanu pito i luma o lelaupapa selao le sui membrane, ma o le faʻaaliga sili ona tuusaʻo o foliga o le oloa. E mafai ona matou lolomi lanu eseese ma mamanu i luga o le polyester manino poʻo mea PC. O le lolomiga e faia i luga o le pito i tua o le mea manino, faʻamautinoa o loʻo tumau pea le susulu o lanu e tusa lava pe faʻaaoga umi. E le gata i lea, e mafai ona tatou faia ni mamanu tolu-dimensional i luga o paneta pito i luma e faʻaleleia ai le poto masani a le tagata faʻaoga.

o le ki1 sui membrane masani

O ta'amilosaga o le membrane o se vaega galue o sui o le membrane. E mafai foi ona matou faʻapipiʻiina le tele o vaega eseese i luga o le membrane switches, ma e tele foʻi ituaiga eseese o fesoʻotaʻiga e mafai ona tatou mamanuina i luga o le membrane circuits. Mo le suiga o le membrane masani, matou te masani ona faʻaaogaina le siliva lolomi i luga o le polyester e pei o le taamilosaga, ma faʻapipiʻi domes uʻamea e fai ma ki faʻaoga. I tulaga o loʻo i ai faʻalavelave lavelave ma e le lava le avanoa e mamanuina ai siʻusiʻu o le matagaluega, e mafai ona tatou filifili e faʻaoga PCB circuits poʻo kopa felafolafoaʻi taamilosaga. Matou te ofoina atu le tele o filifiliga e tuʻuina atu ai le fofo sili mo a matou tagata faʻatau.

o le ki2 suiga membrane masani

Aisea e filifili ai i matou?
Ona o i matou o tagata tomai faapitoa i pisinisi ma e matua faaeteete lava i a matou galuega.

Sa matou i ai i lesui o le membranepisinisi mo le silia ma le 17 tausaga ma tautua sili atu nai lo le 95% o pisinisi mai fafo. Matou te iloa tekinolosi sili ona maualuga ma gaosiga o gaosiga i totonu o le alamanuia. Matou te ofoina atu le tele o auaunaga faʻapitoa i a matou tagata faʻatau mai fafo, e amata mai i suiga o le membrane e paʻi i panels, faʻataʻitaʻiga faʻamalamalamaina o le LED i filo opitika, oloa uʻamea i vaega palasitika, silikoni i mea palasitika vaivai, faʻaogaina o ki faʻagasologa i le PU epoxy resin, faʻalogoina taamilosaga e panels insulation vevela, Glass Minerale i PMMA faamalama, sui capacitive i IP68 fausaga susu. E tele naua lo matou poto masani i le mamanuina o oloa ma le tele o manaʻoga faʻapitoa mo a matou tagata faʻatau. O a matou oloa o loʻo faʻamauina uma i tulaga maualuga, ma o loʻo ia i matou le poto masani ma le malamalama e tuʻuina atu ai auaunaga faʻapitoa. Matou te mautinoa e mafai ona matou faia mea e le mafai e isi ma faia ia sili atu. E ala i le filifili e galulue faʻatasi ma i matou, e mafai ona e mautinoa o le saogalemu ma le faʻapolopolo.


Taimi meli: Sep-12-2024